CIGRONS AMB CHEF 2000

SAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS;

  • 250 gr. de cigrons
  • 1 tomaca
  • 1 ceba
  • 1 carlota
  • un manoll de julivert fresc
  • mitja pastilla de caldo de carn
  • 5 dents d´all
  • un poc de pebre roig dols
  • oli d´oliva
  • 1 medidor de vi blanc
  • 1 medidor i mig d´aigua

PREPARACIÓ:

Posem els cigrons a remulla la nit abans perquè no ens queden durs. Tallem totes les verdures a trossets, mesclem amb els altres ingredients i ho posem tot a la cubeta de la Chef, programem menú Pressió/Vapor durant 21 minuts i ens ixen uns cigrons per a xuplar-se els dits.

Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. Pilar C.
    Nov 13, 2014 @ 00:38:34

    No se m’havia acudit posar vi als cigrons i segur que els millora molt, ja he apres alguna cosa avui! Jejeje un beset guapa!

    Les receptes que m’agraden

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: