PURÉ DE CREILLES

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

  • 1 kg. de creilles
  • 250 ml de llet
  • 25 gr. de margarina
  • sal
  • aigua
  • un poc de pebre negre.

ELABORACIÓ:

Pelem les creilles, les tallem a trossos grandets i regulars. Les posem en un perol cobertes d’aigua i un poc de sal i les coem a foc mitjà uns trenta minuts. Llevem l’aigua i reservem. Les xafem amb un picamà en el mateix perol. Les posem a foc lent, afegim la llet a poc a poc, remenant fins qu’estiga ben mesclat, afegim la margarina i un poc de pebre negre. Si fa falta podem afegir sal al gust, Si queda espès, podem afegir aigua de la cocció. Ja podem retirar del foc. 

 

Anuncios

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. Trackback: OUS ESCALDATS | Mentres va el carro, fa ruido

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: