BESCUIT DE POMA I CIVADA

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGINGREDIENTS:
100 gr. de farina integral
60 gr. de civada
50 gr. de cereals integrals, tipo Special k
1 sobre de llevat 
150 gr. de sucre
2 cullerades soperes d’oli 
1 ou
100 ml. de llet
60 gr. d’aràndanos o panses 
2 pomes mitjanes 
1/2 culleradeta de canyella 
 un poc de margarina per untar la cubeta

una miqueta de sal

PREPARACIÓ:

Netejar i punxar  la poma amb un ganivet, posar-la al microones en un recipient fondo, per a recollir el suc, durant 5  minuts a la màxima potència, el meu microones és de 900w. Aneu provant amb el vostre, fins que quede com una poma rostida, però no tan desfeta. Trossejar llevant-li les llavors, però amb la pell inclosa.
Batre tots els líquids en un bol (ou, llet, oli), i en un altre bol barrejar els sòlids (farina, civada, cereals, llevat, sucre, canyella, sal i la poma amb el suc que tinga). Afegir els sòlids als liquids i barrejar el mínim, sense batre, fins que s’integre tot. Afegir els aràndanos o les panses. Untar la cubeta de la Chef amb margarina i posar 40 minuts a Cocció/Forn. Deixar que es gele dins de la cubeta i ja el podem traure.

Si el voleu fer al forn, el posareu a 180º durant 35 ó 40 minuts, depen de forns. Abans el precalfeu.

Recepta de Facilisimo.com

 

 

3 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. Melanie Puig
    Feb 23, 2015 @ 20:14:18

    Que bo!! Moltes gràcies per fer-nos el bescuit a les del taller de restauració. Impressionant!!

    Responder

  2. Trackback: SOPAR FOIES 05-09-2015 | Mentres va el carro, fa ruido

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: