BESCUIT DE XOCOLATE SENSE OUS NI LLET

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

INGREDIENTS:

  • 1 got i mig de farina
  • 1 got de sucre
  • 5 cullerades soperes d’oli de gira-sol
  • 3 cullerades soperes de xocolate en polç
  • 1 culleradeta de nescafé
  • 1 culleradeta de carbonato
  • 1 culleradeta de vinagre
  • un pesiguet de sal
  • 1 got d’aigua
  • margarina per untar la cubeta
  • sucre en polç per espolvorejar

PREPARACIÓ:

Mesclem els ingredients secs en un bol. En un altre mesclem els ingredients liquids, ho mesclem tot. Untem la cubeta amb margarina, posem la mescla i programem cocció-forn durant 30 minuts. El resultat és un bescuit bonissim !!!! El podem adornar amb sucre glaç o amb una crema de xocolate pel damunt. La culleradeta de nescafé és per a potenciar el gust a xocolate. 

Si el fem al forn, el precalfem a 170º, mentres preparem la mescla i ho posem en un mol·le en paper vegetal uns 30 minuts. Podem provar punxant en un furgadents, i si ix net és que ja està prou.

La recepta és de Bizcochela

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: