ARNADÍ DEL MEU GERMÀ

A casa sempre s’ha fet arnadí per Setmana Santa, el dijous sant ja el podíem menjar. Jo recorde a mon pare pastant-lo, i el meu germà i jo tastant-lo. Mon pare era forner i entenia molt tot el relacionat  amb temes del forn. El meu germà enguany ha fet arnadins com ell recorda que els feia la nostra mare, i la veritat és que done fe que li han eixit boníssims.

ARNADINS JAIME 2015

SAMSUNGSAMSUNG SAMSUNG

INGREDIENTS:

  • 1 kg. de carabassa torrada i escorreguda durant una nit
  • 1 kg. de moniato blanc torrat
  • 1,50 kg. de sucre
  • corfa de llima ratllada
  • canella
  • anous
  • panses
  • ametles

PREPARACIÓ:

Mesclem la carabassa, el moniato, el sucre, la canella, la corfa de llima, les panses, els fruits secs i ho confitem a foc lent, sense deixar de remenar. És una feina costosa, però val la pena. Ell està unes tres hores. Ho posem  en cassoles de test o en recipients aptes per al forn. Decorem amb ametles crues pel damunt i ho posem al forn, que ja tindrem calent, uns 20 minuts.

SAMSUNG

Anuncios

1 comentario (+¿añadir los tuyos?)

  1. Trackback: ARNADINS 2016 DEL MEU GERMÀ | Mentres va el carro, fa ruido

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: