GALTA DE PORC

INGREDIENTS:

  • 4 galtes de porc
  • 1 ceba tendra
  • 2 carlotes
  • 1 pebre italià
  • 1 creïlla
  • 2 cullerades d’ametla molta
  • 1 gotet de vi blanc
  • 2 gotets d’aigua
  • 1 pastilleta de caldo de carn
  • julivert
  • herbes provenzals
  • sal
  • pebre roig 
  • oli d’oliva
  • 5 dents d’all

PREPARACIÓ:

Tallem les verdures a trossos grandets i posem a la cubeta de la chef,  junt amb les galtes i tots els altres ingredients, remenem i programem presió-vapor 30 minuts. Cancelem el programa i ja tindrem les galtes ben tendres. Triturem les verdures que quedaran com una crema. Servim les galtes amb la crema de verdures pel damunt.  

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: