ARRÒS NEGRE

INGREDIENTS:

  • 1/2 kg. de preparat per a fideuà
  • 1 ceba
  •  ossos de mero
  • oli
  • sal
  • 2 ó 3 grapadets d’arròs per persona
  • aigua
  • 1 pastillleta de caldo de peix
  • 2 sobrets de tinta
  • 6 gambes
  • 4 dents d’all

PREPARACIÓ:

Sofregim les gambes i reservem, sofregim els alls i la ceba, afegim el peix i desprès de sofregir-lo un poc, posem aigua i coem uns 20 minuts. Afegim aigua, si fa falta, fins als tornillos del caldero, posem la tinta, sal i una pastilleta de caldo de peix, posem l’arròs, adornem amb les gambes i deixem coure uns 20 minuts. Té que quedar soltet. Acompanyarem amb all i oli caser.

El cuiner és el meu Miquel

FET PER LA MEUA FILLA

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: