ALBERGÍNIES GRATINADES

INGREDIENTS:

  • 3 albergínies blanques mitjanes
  • 2 tomaques grosses
  • 4 tallades de formatge havarti
  • 150 gr. formatge parmesà ratllat
  • orenga
  • sal
  • oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Tallem les albergínies a rodanxes,  les posem amb aigua amb sal una mitja hora perquè perden l’amargor, les escorrem i les reservem. Tallem la tomaca a rodanxes i reservem. Untem una llauna per al forn d’oli d’oliva i ja podem muntar el gratinat: posem una capa d’albergínies, una capa de tomaca, sal, orenga, una capa de formatge havarti, tornem a posar una capa d’albergínies, una de tomaca, sal, orenga, posem un poc d’oli, i ho posem al forn a 170º durant un quart d’hora. Posem el formatge ratllat pel damunt i altra vegada al forn un altre quart, més o menys, fins que tinga un color daurat. Esta recepta és del blog de Pilar Criado, “Les receptes que m’agraden”,  encara que jo he fet molts canvis, però també han quedat boníssimes.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: