TIRAMISÚ AMB NATA

La meua amiga Maribel ens va portar un tiramisù ahir per a berenar…. bonissim !!!! Ací teniu la recepta i les fotos. El va fer ella. Nosaltres, ací a casa, sols ens el menjarem…. a poc a poc.

 

INGREDIENTS:

  • 400 gr de bescuits de soletilla
  • café fort, o també ho podem fer amb nescafé
  • 3 cullerades de ron o qualsevol licor
  • xocolate en pols

PER A LA CREMA DE FORMATGE:

  • 5 rovells d’ou
  • 500 gr de formatge Mascarpone
  • 100 gr de sucre
  • 200 ml de nata per a montar

PREPARACIÓ:

Muntem la nata, sense sucre, i la reservem. Batem els rovells d’ou i el sucre amb la batedora, afegim el formatge, a poc a poc, i seguim batent fins a obtenir una crema homogènia. Afegim la nata i ho batem ja a mà amb moviments suaus. Mesclem el café i el licor i amb això anirem banyant els bescuits. Posarem una capa al fons d’un recipient quadrat, després estendrem una capa de crema de formatge, altra de bescuits amerats en café, altra de formatge i així successivament. L’ultima capa ha de ser de formatge i pel damunt el xocolate en pols. Deixarem reposar unes hores a la nevera, és millor si ho fem d’un dia per a l’altre.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: