PASTÍS DE CREÏLLA I PICADET

 

PASTIS DE CREILLA I PICADET 5PASTIS DE CREILLA I PICADET 6INGREDIENTS:

  • 5 creïlles grans
  • 250 gr de picadet de vedella o porc
  • 1 ceba
  • 3 carlotes
  • 4 dents d’all
  • un poquet de vi blanc
  • unes cullerades de tomaca triturada 
  • 1 cullerada de margarina
  • sal
  • pebre negre
  • formatge ratllat
  • oli d’oliva
  • una fulla de llorer

PREPARACIÓ:

Bullim les creïlles, sense pelar, amb aigua i sal, durant uns 20 minuts. Esperem que es gelen un poc per a pelar-les. Amb ajuda del picamà fem un puré espès, al que posarem una cullerada de margarina i un poc de sal i pebre negre. 

Tallem la carlota, la ceba i els alls i ho posem a la cubeta de la Chef, en companyia de la carn, la tomaca i la miqueta de vi. Posem un poc d’oli d’oliva, un poc de sal i la fulla de llorer, remenem tot i programem pressió-vapor durant tres minuts.

Untem de margarina un mol·le de vidre, apte per al forn, i posem una capa del puré de creïlla, damunt posem la mescla de la carn i després una capa del puré. Cobrim de formatge ratllat i ho posem al forn, que ja tindrem calent, a 180º durant 15 minuts.

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: