PETXUGA AMB SALSA D’ANOUS

INGREDIENTS:

  • una petxuga gran de pollastre
  • oli d’oliva
  • sal
  • 8 dents d’all
  • 8 anous
  • uns quants pinyonets
  • una cullerada sopera de mel
  • pebre roig
  • jolivert

PREPARACIÓ:

Partim la petxuga en dos i la fregim amb oli d’oliva, un poc de sal i 4 alls, mentres piquem en el morter la resta dels alls, les nous, els pinyonets i el jolivert, afegim un poc d’oli d’oliva, la cullerada de mel i el pebre roig i remenem. Quan les petxugues estiguen quasi fetes, afegim la salsa i deixem un poc més al foc.

Recepta i elaboració del meu Miquel.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: