POLLASTRE AMB SALSA DE MOSTASSA I MEL

INGREDIENTS:

  • 2 cuixes i entrecuixes de pollastre
  • 2 pomes (opcional)
  • sal

PER A LA SALSA:

  • 80 ml. de mostassa
  • 80 ml. de mel
  • 50 ml. de vi blanc
  • 4 cullerades d’oli d’oliva
  • tomanil
  • sal
  • pebre negre

PREPARACIÓ:

Calfem el forn i preparem la salsa, mesclant tots els ingredients. En una font apta per al forn, posem el pollastre untat amb un poc de salsa. Ho deixem 15 minuts i tornem a untar, pegant-li la volta, ho tornem a posar al forn uns 15 minuts més. Afegim les pomes, ho tornem a untar de salsa i ho deixem una mitja hora més, untant de tant en tant. Posem la resta de la salsa i apaguem el forn, ho deixem de 5 a 10 minuts i ja podem menjar.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: