SALMÓ AMB SALSA

INGREDIENTS:

  • 3 llomets de salmó congelats
  • 4 dents d’all pelats
  • 1 ceba 
  • 2 creïlles mitjanes 
  • 4 cullerades soperes de tomaca natural, triturada
  • 1 cullerada sopera de salsa de soja
  • 1 cullerada sopera de vinagre de Mòdena
  • sal
  • oli d’oliva
  • julivert
  • mig got d’aigua
  • orenga

PREPARACIÓ:

Tallem la ceba a trossets xicotets i la sofregim amb els alls sencers, un poc d’oli d’oliva i sal. Afegim el salmó, les creïlles a trossets, la tomaca i l’aigua. Deixem coure 15 minuts. Afegim el julivert, la salsa de soja, el vinagre de Mòdena i l’orenga, deixem coure uns 10 minuts més.

La recepta i la preparació és del meu Miquel, i done fé que està boníssim !!!!!

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: