ARRÒS AMB ABADEJO, CEBA I CREÏLLA

 

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

 

INGREDIENTS:

  • 1 ceba gran
  • 3 dents d’all
  • 2 creïlles mitjanes
  • 3 cues d’abadejo dessalat, congelat
  • 1 pastilla de caldo de peix
  • oli d’oliva
  • sal
  • 1 vitet
  • safrà

PREPARACIÓ:

En un caldero, sofregim els alls i la ceba, tallà menuda, amb oli d’oliva i sal, afegim l’abadejo a trossets. Tallem les creïlles, a rodanxes i sofregim tot junt. Posem aigua fins als tornillos del caldero i deixem coure tot, fins que les creïlles estiguen blanetes. Posem tres grapats d’arròs per persona, afegint aigua, si fa falta, la pastilla de peix i el safrà. Deixem a foc fort uns 15 minuts. Torrem el vitet, per si algú vol posar-se en l’arròs.

Preparació i recepta del meu Miquel

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: