PETXUGA AMB PINYA

SAMSUNG

 

SAMSUNG

SAMSUNG

SAMSUNG

 

INGREDIENTS:

  • 5 filets de petxuga
  • 1 creïlla a rodanxes
  • 2 talladetes de pernil
  • 1 potet de pinya amb el seu suc
  • 3 talladetes de formatge havarti
  • sal
  • pebre negre
  • el suc de la pinya
  • oli d’oliva per untar la cassola

PREPARACIÓ:

Untem una cassola de test amb oli d’oliva, posem una capa de pinya, una capa de creïlles a rodanxes fines, un poc de sal i pebre negre, el pernil a trossets, una capa amb els filets de petxuga, sal i pebre negre pel damunt, i altra capa de pinya. Posem el suc de la pinya i al forn, que tindrem ja calent a 180º, de 20 a 30 minuts. Quan ja estiga cuit, li posem el formatge havarti, apaguem el forn i ho tornem a posar dins un ratet per a fondre-lo.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: