CABESSOLETA DE CORDER

SAMSUNGSAMSUNGSAMSUNG

 

INGREDIENTS:

  • 1 cap de corder partit per la meitat
  • 1 creïlla grossa
  • 1 ceba grossa
  • 5 dents d’all
  • 1 gotet de vi blanc
  • 1 gotet d’aigua
  • 1 gotet d’oli d’oliva
  • sal
  • pebre negre
  • 3 fulles de llorer
  • pebre roig
  • jolivert
  • 1 llima a rodanxes
  • uns trossets de freixura
  • 4 alls tendres

PREPARACIÓ:

Llavem els caps de corder. En un bol mesclem l’aigua, l’oli, el vi, la sal, el pebre negre i el pebre roig. Tallem la ceba i la creïlla a rodanxes i els alls tendres a trossets. En una cassola apta per a forn, posem primer la ceba, després la creïlla, damunt els caps de corder, amb el cervell cap amunt, i la freixura. Reguem amb la mescla, escampem els alls tendres, les dents d’all senceres i el jolivert, tapem els cervells amb les fulletes de llorer, perquè no es cremen, i ho portem al forn, que ja tindrem calent, durant una hora i un quart, més o menys a 180º. Podem anar regant els caps amb el caldet de tant en tant.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: