AMANIDA DE CREÏLLA I FORMATGE FRESC

 

INGREDIENTS:

  • 2 creïlles grans
  • 2 llaunes de tonyineta
  • 2 tallades de formatge fresc
  • 12 olives negres
  • sal
  • oli d’oliva
  • vinagre
  • pebre negre

PREPARACIÓ:

Bullim les creïlles pelades uns 20 minuts. Deixem que es gelen, i les podrem tallar a rodanxes, sense que es trenquen. Les  arreglem en un plat gran, posem sal i pebre negre, afegim la tonyineta i el formatge a taquets, l’oli d’oliva, el vinagre i les olives. Podem posar un poc d’allioli, si ens ve de gust.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: