COSTELLES AMB CEBA

INGREDIENTS:

  • 2 costelles de porc
  • 1 ceba tendra
  • 4 dents d’all
  • pimentó roig
  • 4 cullerades de mel 
  • sal
  • oli d’oliva
  • 1 got d’aigua

PREPARACIÓ:

En una cassola posem oli d’oliva i sofregim les costelles, fins que estiguen daurades, afegim la ceba, tallada menuda, els alls i el pimentó roig i ho sofregim. Posem un got d’aigua i deixem una hora a foc baix, amb la cassola tapada. Deu minuts abans afegim la mel, remenem i deixem reposar. 

Recepta i preparació del meu Miquel.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: