ROTLLETS DE PETXUGA AMB CHEF 2OOO

 

INGREDIENTS:

  • 4 filets de petxuga
  • 4 talladetes de pernil dolç
  • 4 talladetes de formatge havarti
  • 1 ceba
  • 5 dents d’all
  • 250 ml de nata o de llet
  • 1 cullerada sopera de farina
  • oli d’oliva
  • 1 pastilla de caldo de carn
  • pebre negre

PREPARACIÓ

Fem els rotllets amb la petxuga, el pernil dolç i el formatge. Com no tenia furga-dents per sujectar, els vaig lligar amb fil de palomar. Posem en la Chef la ceba trossejada i els alls sencers, amb un poc d’oli d’oliva, programa planxa-turbo.-tapa tancada, durant 4 minuts. Cancel·lem, boltem les petxuges i posem el mateix programa 3 minuts. Cancel·lem, afegim la nata o la llet, la farina, el pebre negre i una pastilla de caldo de carn a trossets, remenem i programem 7 minuts cocció-forn. Queden molt bons i la salseta per sucar bon tall de pa.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: