ARRÒS AMB FAVES, CARXOFES I SÈPIA

 

arros-amb-faves-carxofes-sepia2arros-amb-faves-carxofes-sepiaarros-amb-faves-carxofes-sepia1

INGREDIENTS:

  • 2 dents d’all
  • julivert
  • unes quantes faves
  • 4 carxofes
  • 1 sèpia 
  • 8 grapats d’arròs
  • sal
  • oli d’oliva
  • safrà
  • aigua

PREPARACIÓ:

En un caldero, sofregim els alls,  la sèpia, a trossets menuts i el julivert amb oli d’oliva. En un perol, posem aigua i sal i bullim les faves i les carxofes, partides per la meitat. Afegim el sofregit i coem uns 2o minuts a foc mitjà. Posem tot al caldero, procurant que el caldo estiga a nivell dels tornillos, Al cap de 10 minuts, afegim el safrà i l’arròs, rectifiquem de sal, si fa falta, i esperem de 18 a 20 minuts que es coga. Deixem reposar un poc, i ja podem menjar. Amb un poc de llima….. boníssim !!!!

Recepta i preparació del meu Miquel.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: