ARRÒS CALDÓS AMB PEIX

arros-caldos-amb-peixarros-caldos-amb-peix-2arros-caldos-amb-peix-1

 

INGREDIENTS:

  • 2 dents d’all
  • 1 ceba
  • 1 tomaca
  • 1 grapat de bajoques
  • preparat de peix per a fideuà
  • 2 grapats d’arròs per persona
  • oli d’oliva
  • pebre roig
  • aigua
  • sal

PREPARACIÓ;

Ratllem la ceba i la tomaca, tallem l’all a làmines i, en un perol, ho sofregim tot amb oli d’oliva i un poc de sal. Afegim el peix i sofregim uns 8 minuts. Afegim l’aigua, més o menys un got per persona, les bajoques a trossets menuts, i coem una mitja hora. Posem el safrà i el pebre roig. Posem sal al gust de cadascú. Deixem uns 5 minuts. Aboquem l’arròs i coem uns 20 minuts a foc baix. Deixem reposar i ja podem dinar. Boníssim. Recepta i preparació del meu Miquel. 

Anuncios

2 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

  1. rockeraa
    Dic 19, 2016 @ 17:33:14

    Amigo Miguel eres todo un artista, que pinta más buena tiene el arroz caldos qué has echó.

    Responder

  2. bahira1
    Dic 19, 2016 @ 19:33:45

    Gracias guapetona. A la otra te invito.

    Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: