ARRÒS CALDÓS AMB BAJOQUES

INGREDIENTS:

  • 12 bajoques a trossets
  • 5 trossos de pollastre
  • 1 tomaca gran a trossets
  • 3 grapats de fesols, arre mullats el dia abans
  • 1 creïlla trencada a trossets menuts
  • oli d’oliva
  • sal
  • 1 dinaeta de safrà
  • 1 lt. d’aigua
  • 5 grapats d’arròs

PREPARACIÓ:

Sofregim, amb oli  d’oliva i sal, la tomaca, les bajoques, els fesols i el pollastre, afegim la creïlla i l’aigua. Quan bulla, posem el safrà i un poc de sal. Deixem coure una hora, més o menys. Afegim l’arròs, baixem el foc i deixem  coure uns 20 minuts. 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: