GUISAO DE POLP AMB PENQUES

INGREDIENTS:

  • 3 polps
  • 3 creïlles mitjanes
  • 1 ceba
  • 4 dents d’all senceres
  • oli d’oliva
  • pimentó roig
  • 5 penques
  • sal
  • 2 fulles de llorer
  • mig gotet de vi blanc

PREPARACIÓ:

Per a fer aquest plat el polp el congelarem uns dies, i el traurem del congelador la nit abans de fer-lo. Bullim les penques, netes i a trossets, una mitja hora, tirem l’aigua i les reservem. Sofregim la ceba i els alls sencers, afegim aigua, i quan bulla, posem el polp, i l’espantem tres vegades, o siga entrant-lo i traguen-lo del aigua bullint. El deixem dins del perol, afegim les penques i les creïlles pelades i a trossets, posem les fulles de llorer, el pimentó roig, la sal i el vi blanc. Deixem coure una hora, més o menys. Ho deixem reposar uns quinze minuts i servim.

Reccepta i preparació del meu Miquel.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: