PA FET A CASA

INGREDIENTS:

  • 1 cullerada i mitja sopera d’oli 
  • 250 cl. d’aigua
  • 1 culleradeta de sal
  • 3 culleradetes de sucre
  • 455 gr. de farina de blat
  • 1 culleradeta de llevat en pols

PREPARACIÓ:

Posem en la cubeta de la panificadora tots els ingredients, per l’ordre indicat, posem el programa de  pastar i llevar, quan ja tenim la massa que ha pujat, la llevem de la panificadora, donem forma al pa, i deixem que torne a llevar. El posem en una llanda per al forn, fem uns talls amb un ganivet i empolseguem de farina.  En la part de baix del forn. posem una cassola amb aigua, calfem el forn a 180º i posem el pa per a coure’l una mitja hora.

El motiu de posar una cassola amb aigua és perquè genere el vapor necessari per a la cocció.

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: