AMANIDA DE MACARRONS

INGREDIENTS;

  • 200 gr. de macarrons
  • 3 ous bullits
  • 1 tomaca gran
  • 2 llaunes de tonyineta
  • 1 pebret morró
  • formatge curat al gust
  • 1 ceba
  • 2 rodanxes de pinya
  • oli d’oliva
  • sal
  • vinagre
  • llorer

PREPARACIÓ:

Bullim els macarrons amb aigua, sal i una fulleta de llorer i reservem. Bullim els ous. Piquem la ceba, tallem la tomaca, el pebre, la pinya i el formatge a trossets. Mesclem els macarrons amb la tomaca, la ceba, el pebre, el formatge, la pinya i la tonyineta, i ho arreglem en una font, Pel damunt posem els ous a trossets. Fem una vinagreta amb oli d’oliva, vinagre i sal i ho posem quan servim. 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: