TORTÀ DE POMA A CAPES

 

INGREDIENTS:

  • 3 pomes
  • 1 got de llet
  • 1 got de sucre
  • 1 got de farina
  • 1 sobre de llevat Royal
  • 1 culleradeta de canella
  • margarina per untar el mol.le
  • melmelada de poma, o la que ens agrade

PREPARACIÓ:

Pelem les pomes, les partim per la meitat, llevem el cor i les pepites i les tallem a rodanxes fines. Mesclem molt bé la farina, el sucre, el llevat i la canella. Untem la cubeta de la Chef amb margarina, i posem una capa de poma, damunt una capa de la mescla, no fa falta que siga,  molta quantitat, posem unes cullerades de llet, tornem a posar poma, mescla i llet, fins que acabem tot, procurant que quede ben xopat de llet. Programem cocció-forn 40 minuts, deixem reposar uns minuts i obrim la màquina. Quan es gele, desmoldem, i posem un poc de melmelada pel damunt. Jo no en vaig posar, la veritat és que no fa fata, aixina queda boníssima. També la podem coure al forn a 180º una mitja hora, o fins que estiga daurada.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: