INGREDIENTS:
- 3 pomes
- 1 got de llet
- 1 got de sucre
- 1 got de farina
- 1 sobre de llevat Royal
- 1 culleradeta de canella
- margarina per untar el mol.le
- melmelada de poma, o la que ens agrade
PREPARACIÓ:
Pelem les pomes, les partim per la meitat, llevem el cor i les pepites i les tallem a rodanxes fines. Mesclem molt bé la farina, el sucre, el llevat i la canella. Untem la cubeta de la Chef amb margarina, i posem una capa de poma, damunt una capa de la mescla, no fa falta que siga, molta quantitat, posem unes cullerades de llet, tornem a posar poma, mescla i llet, fins que acabem tot, procurant que quede ben xopat de llet. Programem cocció-forn 40 minuts, deixem reposar uns minuts i obrim la màquina. Quan es gele, desmoldem, i posem un poc de melmelada pel damunt. Jo no en vaig posar, la veritat és que no fa fata, aixina queda boníssima. També la podem coure al forn a 180º una mitja hora, o fins que estiga daurada.