FETGE AMB CREÏLLES

INGREDIENTS:

  • 6 trossos de fetge de corder
  • 2 creïlles grans
  • 6 dents d’all
  • julivert
  • 4 cullerades soperes d’ametla molta
  • 1 gotet de vi blanc
  • sal
  • oli d’oliva
  • pebre negre

PREPARACIÓ:

Pelem les creïlles i les trenquem a trossos. En una paella sofregim els alss sencers, amb oli d’oliva, i reservem, sofregim el fetge i reservem, sofregim les creïlles, posem l’ametla molta, el julivert, els alls, el fetge, el vi, el pebre negre i un poc de sal, ho remenem tot perquè s’impregnen els sabors. Tapem la paella i ho deixem coure, al mínim, una mitja hora o tres quarts 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: