COCA AMB FARINA D’ESPELTA

Esta coca l’ha feta la meua filla Alba. Li ha quedat boníssima. 

INGREDIENTS PER LA MASSA:

  • 500 gr. de farina d’espelta
  • 1 got d’oli de gira-sol
  • 1 got d’aigua
  • 1 sobret de llevat Royal
  • una miqueta de sal

INGREDIENTS PEL CONDUMIO:

  • pebre verd
  • pebre roig
  • tomaca
  • sal
  • 1 potet de tonyineta

PREPARACIÓ:

Mesclem els ingredients per fer la massa i ho pastem a mà o en algun robot de cuina, deixem un poc que repose. Escampem la massa i la posem en una llauna, untada amb oli o en un paper de forn. Triturem el pebre i la tomaca amb un poc de sal i ho posem damunt de la massa, en cru. Calfem el forn a 180º i tenim la coca uns 20 minuts, o fins que estiga cuita, segons el forn. Després li posem la tonyineta pel damunt. Tenim per a fer dues coques menudes o una gran. La de la foto està feta amb la meitat de la massa. 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: