AMANIDA DE CREÏLLES I PERNIL

INGREDIENTS:

  • 4 creïlles mitjanes
  • 4 tallades de pernil
  • formatge curat
  • 1 llauna de tonyineta
  • un poc de sobrassada
  • una fulla de llorer

INGREDIENTS PER LA SALSA:

  • oli d’oliva
  • sal
  • 2 dents d’all
  • julivert
  • mitja llima
  • un poc d’aigua

PREPARACIÓ:

Llavem les creïlles i les posem a coure, amb la seua pell, en un perol amb aigua, sal i una fulla de llorer, uns vint minuts a foc mitjà. Esperem un poc i les llevem la pell. Quan es gelen, les fem a rodanxes fines, anem posant, a capes, les  creïlles, pernil i formatge curat a trossets, fins que s’acabe el condumio, damunt posem la tonyineta, i quan anem a menjar posem la salsa, que tindrem preparada amb tots els ingredients que he posat abans. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: