TORTÀ DE BRULLO SENSE FORN

 

PASTIS DE BRULLO 3.jpg.png

INGREDIENTS:

  • mig litre de llet sencera
  • mig litre de nata
  • 200 gr de brullo
  • 250 gr de sucre
  • 2 sobres de quallada
  • un poc de canella
  • margarina per untar el mol.le
  • caramel líquid
  • unes galetes o magdalenes

PREPARACIÓ:

Untem un mol.le amb margarina, li posem caramel líquid i reservem. En un perol posem tots els ingredients i els batem amb la batedora, ho posem a foc mitjà, sense deixar de remenar, fins que bulla i notem que s’espessa. Aboquem en el mol.le que havíem reservat, posem pel damunt trossets de galetes o de magdalenes, que faran de base quan ho llevem del mol.le. Deixem que  es gele un poc,  posem a la nevera unes hores i ja ho podem menjar. Queda molt bona, la consistència és com un flam. També es pot fer amb formatge tipus philadelphia o tendre.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: