SUQUET DE PEIX

INGREDIENTS:

  • 2 tallades de lluç
  • 2 tallades de ratjà
  • 2 tallades de caella, sense pell
  • 6 hueves de sèpia
  • 1 tomaca gran
  • 1 ceba mitjana
  • 2 creïlles mitjanes
  • sal
  • oli d’oliva
  • un poc de pimentó roig
  • un poc de pebre negre
  • 3 gots d’aigua calenta 
  • 1 pastilleta de caldo de peix
  • un poc de safrà
  • 1 vitet, si ens agrada coent
  • 10 dents d’all
  • julivert
  • un grapat d’ametles
  • 2 rosquetes de pa

PREPARACIÓ:

En una paella sofregim els alls, amb la seua pell, havent-los fet un tall abans, també sofregirem el pa, les ametles i el vitet. Ho retirem i reservem. En una cassola sofregim la ceba, a trossets menuts, amb oli d’oliva i sal. Quan la ceba ja estiga blaneta, afegim la tomaca pelada i tallada a trossets menuts, deixem uns minuts i afegim l’aigua calenta. Quan bulla, posem la creïlla, que tindrem  pelada  i tallada a trossets, trencant-la perquè quede el caldo més espés, posem el pimentó roig, el pebre negre, el safrà i la pastilleta de peix desfeta, deixem coure uns deu minuts, o fins que la creïlla estiga blaneta. Mentre, en un morter, farem una picada amb els alls, als que haurem llevat la pell, el julivert, les rosquetes de pa, les ametles, el vitet i un poc de sal. La picada la posem a la cassola, ho remenem i afegim el peix. Ho courem uns 15 o 20 minuts i ja podem servir. Podem variar el peix al nostre gust.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: