PETXUGA AMB PINYA I PRUNES

PEXUGA AMB PINYAPEXUGA AMB PINYA 1PEXUGA AMB PINYA 2

INGREDIENTS:

  • 1 petxuga a filets
  • 4 rodanxes de pinya amb el seu suc
  • 6 prunes
  • 4 dents d’all
  • julivert
  • sal
  • pebre negre
  • oli d’oliva

PREPARACIÓ:

Posem un poc d’oli en una paella, dorem la pinya i reservem. En la mateixa paella posem un poc d’oli, sofregim els alls a trossets, afegim la petxuga, un poc de sal, pebre negre i julivert. Quan estiga doradeta, posem les prunes i la pinya amb el seu suc, ho tenim uns minuts i ja podem servir.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios .

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: