PILOTETES DE CARN

INGREDIENTS:

  • 500 gr de magre de porc picat
  • 4 cullerades soperes de pa ratllat
  • 3 dents d’all
  •  julivert
  • 1 ou
  • sal
  • pebre negre
  • comí
  • orenga
  • canella
  • pinyonets

PREPARACIÓ:

En un bol mesclem la carn picada amb els alls i el julivert, tallats molt menuts, afegim l’ou sense batre, la sal, les brossetes i els pinyonets, ho pastem tot i anem afegint el pa ratllat fins que estiga tot ben integrat. Anem fent boletes de la mida que ens vinga de gust, i ja tindrem les pilotetes per a la paella o per a fer en salsa. Podem fer una  bona quantitat i congelar-les, així ja les tindrem a punt per quan ens facen falta

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC