CODONYAT AMB PANIFICADORA (ALTRE)

INGREDIENTS:

1.200 gr. de codonys

800 gr. de sucre

el suc d’una llima

1 culleradeta de canella

PREPARACIÓ:

Llavem els codonys, els fem a trossos i els posem a la Chef 2000 TI, en el programa presió-vapor 10 minuts. Una vegada cuits, llevem els pinyols, els esclafem amb una forqueta, afegim el sucre, el suc de la llima i la canella, ho remenem i ho deixem reposar a la nevera 24 hores. Després ho posem a la cubeta de la panificadora, programa de melmelades, la meua és el número 10. Quan acabe, deixem que descanse una mitja hora i la tornem a programar perquè quede més consistent. Després envasem i quan es gele, ho posem a la nevera. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC

A %d blogueros les gusta esto: