ESTOFAT DE MAGRE DE PORC

ESTOFAT DE MAGRE1ESTOFAT DE MAGRE

INGREDIENTS:

  • 500 gr de magre de porc a trossets
  • 2 dents d’all
  • mitja ceba
  • mig pebre roig
  • 1 creïlla 
  • sal
  • oli d’oliva
  • pebre negre
  • 1 tasseta de café de vi blanc
  • 2 gots d’aigua
  • 1 fulleta de llorer

INGREDIENTS PER AL PICADET:

  • anous
  • 1 dent d’all
  • 1 llesqueta de pa torrat
  • sal
  • julivert

PREPARACIÓ:

Sofregim la carn amb oli d’oliva i reservem. En la mateixa paella sofregim els alls i la ceba a trossets, afegim el pebre a trossets, ho tenim uns minuts i afegim la carn, ho mesclem tot, posem el vi i deixem que s’evapore, posem sal, pebre negre al gust i el llorer, afegim la creïlla a trossets i els dos gots d’aigua. Ho deixem uns 45 minuts. 

Mentres preparem el picadet, piquem tots els ingredients en un morter, ho afegim a l’estofat i ho deixem uns minuts perquè es mesclen tots els sabors.

Deja un comentario

Este sitio utiliza Akismet para reducir el spam. Conoce cómo se procesan los datos de tus comentarios.

valenciabonita

Tu portal de Valencia

Alba Escrivà

Fotografía natural de bodas, recien nacidos, embarazo, comuniones... Fotografía en Valencia, Alzira, Gandia y todo el mundo

Susurros de Cristal

De tot un poc

Escribir para decir estuve.

Un blog más, pero de otro ser. Que es feliz escribiendo y que por eso escribe.

el delantal verde

cocina 100% vegetariana: de la palabra al hecho...

EVOLUCIÓ I REVOLUCIÓ

ALLÒ MÉS IMPORTANT NO ÉS TROBAR UN LLOC EN LA SOCIETAT, SINÓ CREAR UNA SOCIETAT ON VALGA LA PENA TROBAR UN LLOC